THE SINGLE BEST STRATEGY TO USE FOR در آنفولانزا حس بویایی از بین میرود

The Single Best Strategy To Use For در آنفولانزا حس بویایی از بین میرود

The Single Best Strategy To Use For در آنفولانزا حس بویایی از بین میرود

Blog Article

علائم آنفلوانزا به‌خصوص در مراحل ابتدایی بیماری ممکن است با سرماخوردگی اشتباه گرفته شود؛ اما آنفولانزا بیماری جدی‌تری است که اغلب نیاز به مراقبت‌های خاص دارد.

در سایت درمانکده می‌توانید برای مشاوره آنلاین با دکتر عمومی یا مشاوره آنلاین با دکتر داخلی وقت بگیرید.

مجله پزشکی درمانکده / سلامت جسم / بیماری‌های عفونی / آنفولانزا چیست؟ با موثرترین روش‌های درمان از آن خلاص شوید

علاوه بر آن رعایت رژیم غذایی، استراحت کافی و در نظر گرفتن نکات بهداشتی بسیار موثر هستند.

آیا در آنفولانزا حس بویایی از بین می رود؟ آنفولانزا و سرماخوردگی هر دو بر روی حس بویایی تأثیر می‌گذارند و بعد از دوره‌ی درمان حس بویایی بهبود پیدا می‌کند.

داروهای ضدویروسی برای درمان آنفولانزا وجود دارد. این داروها در صورتی مؤثر هستند که در ۴۸ ساعت اول پس از شروع علائم بیماری استفاده شوند.

اگرچه این نوع آنفولانزا خفیف است؛ اما در افراد زیر می‌تواند سبب بروز مشکلات جدی شود و حتماً نیاز به درمان دارد.

عدم فرستادن کودکان بیمار به مهدکودک‌ها یا مدارس می‌تواند سرعت گسترش این بیماری را کاهش دهد. پرهیز از بوسیدن و دست دادن در زمستان مفید است.

دکتر حمید سلطان علیان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به بایدها و نبایدهای مربوط به آنفلوآنزا، گفت: باید توجه کرد که همه ساله و با شروع فصل سرما شاهد افزایش شیوع عفونت‌های تنفسی در سطح جامعه هستیم.

در صورتی که ویروس روی دست شما منتقل شده باشد، هنگامی که دهان، چشم‌­ها و بینی خود را لمس کنید وارد بدن‌تان می‌شود.

این بیماری عموما در ۵ روز اول می­‌تواند منتقل شود اما در صورتی که بیماری شدید باشد ممکن است برای مدت طولانی بتواند به بدن افراد دیگر سرایت نماید.

بسته به آسیب ناشی از بیماری و خستگی بدن، استراحت و تعریق باعث سهولت در غلبه بر آنفولانزا می‌شود. بدن هنگام مبارزه با ویروس به انرژی نیاز دارد. در دوران آنفولانزا می‌توانید با ماندن در خانه و استراحت تا حد امکان به بدن چرا آنفولانزا خوب نمیشه خود کمک کنید تا تمام انرژی خود را برای بهبودی مصرف کند.

تا حد امکان، از مکان‌های شلوغ دوری کنید. آنفولانزا در مناطق شلوغ (مراکز مراقبت از کودکان، مدارس، ساختمان‌های اداری، سیستم حمل و نقل عمومی و…) به راحتی انتشار می‌یابد.

مهم‌ترین روش، درمان حمایتی و درمان خانگی آنفولانزا است. استراحت، نوشیدن مایعات و شستشوی گلو و بینی با محلول آب‌نمک به بهبود علائم کمک می‌کند.

Report this page